Projecten voor de vrouwen

Engelse klas

women1Karama biedt Engelse les aan voor vrouwen. Tot nu toe spreken slechts weinig vrouwen voldoende Engels. En om met buitenlandse journalisten te spreken, met internationale vrijwilligers te praten en of op andere wijze contact te hebben met de westerse wereld is deze cursus een stap in de goeie richting.

De cursus Engels verbetert de communicatiemogelijkheden van deze vrouwen en verhoogt daardoor hun kansen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt.

Onze cursus Engels verbetert de communicatiemogelijkheden van deze vrouwen en verhoogt daardoor hun kansen bij universiteiten en in de arbeidswereld. Vrouwen die die al Engels leerden konden hun kennis terug opfrissen.

De doelstellingen van de cursus zijn:

Democratie project

Karama biedt vrouwen een cursus rond mensenrechten, waarbij in het bijzonder over vrouwenrechten gepraat wordt. Karama werkt daartoe samen met Palestijnse en internationale mensenrechtenorganisaties, en organiseert ondermeer voordrachten en discussiepanels. Het doel van dit project is de vrouwen zich meer bewust te maken van hun rechten als vrouw, als Palestijnse vrouw en als vluchteling